980 anunțuri pe tot site-ul !
     

catelusii pomeraniani, in varsta de 12 saptam...

anunț publicat de

Contacto del anunciante

Karine
Trimite unui prieten :  

Statisticile anunțului

Număr de vizualizări : 41
Ultima vizită : 17/03 la 01:16
Referință : 3143

Detalii anunț

Pupanele noastre Pomeranian sunt o parte a familiei noastre fericite. Îi place să mănânce rațe și capre, plus să se înțeleagă bine cu pisicile. Există o mulțime de activități pentru toată lumea să se bucure. Ei au personalități foarte unice pe care nu le poți ajuta decât să te îndrăgești! Aceste magnifice Pom Pups va fura inima cu anticul lor comic si personalitati dulci. Aruncați o privire și țineți-vă în inimă ... .. A fi ridicată în picioare de o familie atât de mare, îngrijitoare și iubitoare asigură o socializare și o pregătire corespunzătoare.

- Personalitate: plin de viață, îndrăzneală și curioasă - o "rasă de personalitate"
- nivel energetic: oarecum activ; Pomeranienii sunt jucăuși și vivați, dar, de asemenea, le place să fie lapdogi
- Bună cu copiii: mai bine cu supravegherea
- Bună cu ceilalți câini: cu supraveghere
- Shedding: Sezonier
- Grooming: săptămânal
- Trainability: Răspunde bine
- Înălțime: 6-7 țoli
- Greutate: 3-7 lire sterline
- Speranța de viață: 12-16 ani
- Nivelul de barking: Bark Când este necesar

Origine: Islanda

Anul Recunoscut: 1888


Pomeranianii sunt, în general, o rasă sănătoasă. La fel ca toate rasele, pot apărea probleme de sănătate. Ca și în cazul altor câini de jucărie, Pomeranianii pot fi predispuși la probleme cu genunchii din picioarele posterioare (luxație patella). Încercați să evitați acest lucru și eventualele picioare rupte, descurajându-le sări de la înălțimi extraordinare. Pentru Poms, aceasta poate însemna sări de pe canapea. Înțelegerea limitelor fizice ale câinelui de jucărie și a psihologiei va fi esențială pentru formarea dvs. de succes în casă. Această rasă este, de asemenea, remarcat pentru a avea alopecie (pierderea anormală a părului) cu cauză necunoscută. Unii câini se pot confrunta cu aceste provocări de sănătate în viața lor, dar majoritatea Pomeranianilor sunt câini sănătoși.


Recomandări de sănătate recomandate de la Clubul național de rase:

Evaluarea patellei
Examen cardiac
Evaluarea oftalmologilor
Sănătate pentru catelusii mei sunt ok, le dau afară pentru că sunt în prezent la Paris pentru o misiune cu puii și vreau să trimit căței înapoi la o familie iubitoare din România care le poate lua pentru totdeauna și să aibă grijă de și acceptă să-mi permit să vizitez mereu catelusii din casa lui, astfel încât să văd că puii cresc când mă întorc în România.
Mulțumiri

Prin continuarea vizitei dvs. pe site-ul nostru, acceptați utilizarea cookie-urilor.

OK